Меню Закрити

Коробки відбору потужності (PTO)

Коробки отбора мощности (PTO)

Parker Chelsea є світовим лідером із виробництва коробок відбору потужності (PTO) для ринків вантажних автомобілів та мобільної техніки. Клапани PTO спеціально розроблені для управління включенням та вимкненням приводів PTO. Ці клапани можна монтувати як на шасі, так і на панелі, вони випускаються зі з’єднувачами та трубками та повністю готові до монтажу.

Ми пропонуємо повну лінійку PTO

Серед пропонованих пристроїв: чавунні 6- та 8-болтові коробки відбору потужності, коробки з розподільним або роз’єднувальним валом, з перемиканням передачі та з монтажем попереду. Їх відмінними рисами є пневматичні, кабельні, важільні або електричні варіанти перемикання, функція обмеження кількості обертів та фланці для безпосереднього або віддаленого монтажу на гідравлічні насоси, повітродувки, водяні насоси для перекачування матеріалів та на генератори.

Лінійка комплектів додаткового гідравлічного обладнання Parker Chelsea, включаючи ємності з поліетилену, алюмінію та сталі, які можна встановлювати у вертикальному положенні, збоку або кріпити за допомогою скоб. З роликовими підшипниками та вбудованим розвантажувальним клапаном. Чи здатні працювати при тиску до 2500 фунтів на кв. дюйм (~ 175 бар) і забезпечувати витрати до 33 галонів за хвилину (125 л/хв) при швидкості 1200 об/хв.

Оценка post
Опубліковано в Комплектуючі: гідравліка та пневматика

Пов’язані записи