Меню Закрити

Нове покриття фітингів ToughShield™ Plus

ToughShield Plus – нове запатентоване покриття фітингів, яке забезпечує значно триваліший захист від корозії, порівняно з усіма існуючими покриттями Parker.

Перехід на нове покриття торкнеться всіх наших сталевих фітингів SAE і DIN. Продукція з покриттям ToughShield Plus буде поставлятися у міру вичерпання складських запасів фітингів із попереднім типом покриття та переобладнання виробничих майданчиків.

Замовні номери фітингів залишаються незмінними.

Спеціально розроблений веб-сайт ToughShield Plus, на якому можна знайти всю інформацію.

Будь ласка, перейдіть за Посиланням.

Особливості та переваги:

  • Значно покращена корозійна стійкість
  • Повна сумісність із існуючими покриттями Parker
  • Рідше технічне обслуговування та простої
  • Жодних змін у процедурах складання

Зміни:

– Зовнішній вигляд покриття: незначна зміна кольору із сріблястого на сірий.

– Маркування упаковки: логотип Toughshield Plus буде чітко видно на упаковці.

Що не змінюється?

– Замовні номери залишаються незмінними.

– Процедури та методи збирання: повна сумісність з існуючими виробами Parker з цинковим та   нікель-цинковим покриттям, а також з фітингами РВД без змін у методах збирання.

ВІДМІННОСТІ ПАРКЕРУ

Фахівці Parker у галузі машинобудування та металургії, які працюють у тісній співпраці з нашими клієнтами, постійно прагнуть фундаментального розуміння причин корозії та її розвитку. Їхня відданість гарантує, що системи наших клієнтів працюють краще і служать довше, що знижує їх витрати. В результаті нове покриття ToughShield™ Plus забезпечує значне покращення корозійної стійкості порівняно з іншими технологіями покриття.

Склад ToughShield Plus (показаний на зображенні) забезпечує оптимальний баланс чудового захисту від корозії та продуктивності складання. ToughShield Plus забезпечує клієнтам збільшений термін служби фітингів, менш часте технічне обслуговування та збільшений час безвідмовної роботи.

TOUGHSHIELD PLUS — ПЕРЕОГЛЯД ЦИНК-МИКЕЛЕВОГО ПОКРИТТЯ

Ціль компанії Parker полягала в тому, щоб вивести цинко-нікелеве покриття, яке вже забезпечує хороші характеристики в більшості областей застосування, на новий рівень. Історично склалося так, що недоліком цинко-нікелевого покриття гідравлічних силових з’єднувачів був його вплив на збирання. Цинк-нікель та цинк мають різні фізичні властивості.

Покриття Zn-Ni більш шорстке через іншу кристалічну структуру і, отже, має більш високий коефіцієнт тертя. Це, у свою чергу, означає, що потрібний вищий крутний момент або оберти при складанні, щоб забезпечити відповідне навантаження з’єднання для безпечного та герметичного з’єднання. Zn-Ni також погано показав себе на деталях з деформацією після покриття, таких як гофровані гайки. Ці поверхні можуть зазнавати корозії швидше через пошкодження покриття деформацією металу.

Мета компанії Parker полягала в тому, щоб створити покриття, що забезпечує найвищий рівень корозійної стійкості навіть для гофрованих виробів, не впливаючи при цьому на інші параметри, такі як процедури збирання, тиск та продуктивність, а також сумісність із існуючими продуктами. Це було досягнуто шляхом вивчення та кращого розуміння взаємозв’язку між металевими структурами, властивостями та обробкою – все це перевірено у контрольованих умовах.

НЕПРЕРИВНИЙ ПРОЦЕС І НЕПРЕРИВНА ПРОДУКТИВНІСТЬ

При розробці покриття ToughShield Plus велика увага приділялася стабільності та контролю процесу. Принципи статистичного управління технологічним процесом були застосовані до критично важливих виробничих параметрів із суворими процедурами моніторингу та контрольними межами, встановленими для забезпечення одноманітної роботи ToughShield Plus у всьому широкому асортименті продукції Parker та численних гальванічних операціях.

У результаті було продемонстровано високі технологічні можливості системи покриття ToughShield Plus умов масового виробництва. Надійний процес мало відрізняється від повсякденної роботи та від деталі до деталі в той самий день.

ToughShield Plus був створений для безперешкодного переходу до систем замовника, пропонуючи повну сумісність із цинковим та цинко-нікелевим покриттям на існуючих фітингах Parker.

Це означає, що клієнти не можуть очікувати жодних змін у поточній версії Parker:

  • Процедури збирання
  • Номінальний тиск та продуктивність
  • Галузеві специфікації та дозволи
  • Офарблюваність
  • Відповідність екологічним вимогам, включаючи REACH, RoHS та ELV
Оценка post
Опубліковано в Комплектуючі: гідравліка та пневматика

Пов’язані записи