Меню Закрити

Шланг для компресора високого тиску – Купити в Україні

Недорогі рукави високого тиску для компресора в Україні

Гнучкі та міцні, ви можете покластися на їхню якість роботи.

Завдяки своїм якостям рукав високого тиску використовується практично у всіх галузях промисловості: автомобілебудуванні, виробництві продуктів харчування та напоїв, переробці пластмас, металургії тощо. Цей тип шлангу зазвичай використовується для транспортування повітря в копресорі. Більшість рукавів розрізняються за параметрами середнього та високого тиску.

Найбільш популярними є шланги для середніх навантажень, які захоплюють стрижень як постійну точку. Шланги високого тиску – це вироби, призначені для транспортування різних типів рідин та повітря з різними температурами. Температура може бути від -40 до 100°C. У нашому інтернет-магазині ми пропонуємо широкий вибір високоякісних та міцних шлангів.

Особливості шлангів для компресорів

Шланги поділяються на такі категорії:

  • кручений (спіральний);
  • прямий (для формування пневмомагістралі).

Виті шланги часто використовуються в автомайстернях, так як вони мають ряд якостей:

  • такий шланг буде монтуватися як основний компонент пневматичної машини, яка зазвичай включає компресор
  • технологія виготовлення кручений спіралі не дозволяє шлангу стискатися в процесі експлуатації
  • шланг, що самоскручується, призначений для компактного зберігання і ідеально підходить для тих, хто шукає компактне рішення.

Прямі пневматичні шланги для формування пневматичних ліній також широко потрібні в різних галузях. Однією з головних особливостей є їхня висока пропускна здатність і великий діаметр. Такі шланги широко використовуються у виробництві, будівництві та інших галузях промисловості з інструментами, які необхідно швидко постачати стисненим повітрям, такими як зварювальні пістолети, шліфувальні машини та багато іншого.

Шланги, що використовуються в компресорних установках, виготовляються з таких матеріалів:

  • Полівінілхлорид (ПВХ). Вони легкі за вагою, показують хороші експлуатаційні властивості, і навіть досить міцні. Але вони тендітні – через це їх потрібно зберігати в опалювальних приміщеннях або берегти від фізичного контакту.
  • Гумові шланги мають міцність, можуть витримувати високі температури і коливання навантаження, але часто вони важкі і їх важко зберігати. Вони не складаються під час транспортування, що може утруднити транспортування.
  • Шланги поліаміду найкраще підходять, якщо вам потрібен шланг для періодичного використання. Зношування та деформація означають, що шланг не підходить для постійного використання; він пропускатиме повітря.
  • Поліуретан має еластичність, зносостійкість і витримує негативні температури. Це підходящий матеріал для з’єднання інструментів у майстерні.
  • Також є армовані шланги. Вони мають високий рівень міцності і бояться защемлення чи падіння. Хоча вони важчі за традиційні шланги, вони все ж таки заслуговують на увагу. Армовані рукави часто використовуються для прокладання повітроводів, а також у промислових та виробничих роботах.

Шланги високого тиску для компресора: основні параметри

Важливо враховувати ці різні фактори, щоб переконатися, що новий повітряний шланг підходить саме вам.

Для кожного типу шлангу існує внутрішній тиск. Усі шланги високого тиску повинні відповідати стандартам DIN. DIN EN 853 – німецький видавець з європейським стандартом, має значення робочого тиску 1 або 2 рукави обплетення. Це приймається без будь-яких змін усіма членами Європейського комітету зі стандартизації.

Допустима температура рідини для транспортування, коли шланг може перебувати в нормальному робочому режимі. DIN 856 та 857 забезпечують діапазон температур від -40 до +100 градусів Цельсія. Є кілька типів шлангів високого тиску, спеціально призначених для гарячих та холодних середовищ, наприклад, від 50 до 155 градусів. Такі шланги виходять з окремої лінійки і виробник виділяє їх, виходячи з їх переваг.

Важливо використовувати шланги високого тиску, що легко монтуються, тому важливо мати фітинг для шланга з малим радіусом вигину. Радіус слід вимірювати усередині вигину, а не зовні. Щоб визначити, чи знаходиться кут шланга в межах 10% від початкового зовнішнього діаметра, помістіть ковзний калібр на зовнішній діаметр шланга. Перш ніж згинати або вирівнювати рукав ще раз виміряйте його.

Оценка post
Опубліковано в Запчастини та комплектуючі для дизельних паливних систем

Пов’язані записи