Меню Закрити

Присадки до дизельного палива STANADYNE Performance formula

STANADYNE Performance formula

Свіже надходження присадки до дизельного палива STANADYNE Performance formula на склад АD Дизель

Легкий і швидкий запуск двигуна в холодну погоду

  • запобігає гелеобразования кристалів парафіну.
  • зменшує поріг замерзання палива на 22 градуса за Цельсієм.

Не містить спиртових складових – допомагає уникнути появи коррозії і передчасного зносу деталей паливної системи.
Зниження витрат палива – за результатами незалежних тестів, економія становить 8%.

Stanadyne є провідною компанією в США з виробництва систем уприскування дизельного палива, конструювання та виробництва паливних насосів, форсунок, водовідокремлювачів і фільтрів для дизельного палива, а так само, діагностичного обладнання, підігрівачів палива і підкачувальних насосів для дизельних паливних систем.

Stanadyne – поки єдиний в світі з виробників паливних систем випускає власний спектр присадок до дизельного палива. Це єдиний бренд в області присадок до палива, який був перевірений і схвалений більшістю всесвітньо відомих виробників двигунів і транспортних засобів.

Поряд з цим, незалежне дослідження показало, що Performance Formula є на сьогоднішній день кращою добавкою серед інших на цьому ринку. Експерти, що займаються обслуговуванням дизельних паливних систем, рекомендують присадки до палива від компанії Stanadyne.

Будучи лідером в технології виробництва присадок і поліпшення якості дизельного палива, компанія Stanadyne за допомогою своєї продукції, бере на себе турботу про якість палива на протязі його шляху від паливного бака автомобіля до камери згоряння двигуна.

STANADYNE Performance formula

STANADYNE Performance formula

  • Найкраща, багатоцільова, всесезонна присадка до дизельного палива, розроблена для вирішення практично будь-якої проблеми, пов’язаної з дизельним паливом.
  • Схвалено більшістю виробників, включаючи GM, Ford, Deere & Navistar.
  • Відповідає стандарту Cummins L10 – тест на чистоту.

Захист від холодної погоди – знижує температуру втрати плинності палива на 22 градуса, а так же граничну температуру фільтрації палива на 13 градусів. Остаточне значення цього параметра залежить від базового палива.

Захист від спекотної погоди – змащує деталі паливної системи і підвищує цетанове число палива в жарких погодних умовах при одночасному зниженні його в’язкості.

Підвищення потужності – підвищує цетанове число палива на 5 пунктів, покращуючи динаміку, потужність і т. Д.

Зниження витрати палива – за результатами незалежних тестів, економія становить 8%.

Легкий і швидкий запуск – як в холодну погоду, в умовах гелеобразования в паливі, так і при жарких погодних умовах, коли знижується в’язкість палива.

Знижує димність і викиди сажі – допомагає позитивно пройти перевірку на вміст шкідливих речовин в ОГ.

Очищає і захищає форсунки та інші компоненти паливної системи – миючі та розкладають наліт складові допомагають видалити оксиди і плівки, що утворилися в результаті окислення і полімеризації палива, запобігаючи закупорювання каналів системи.

Знижує знос деталей дорогих паливних систем – додаткове мастило захищає деталі від зносу при використанні палива з низьким вмістом сірки.

Підвищує і стабілізує якість палива – немає необхідності купувати спеціальне дороге паливо.

Стабілізує якісний стан палива і знижує його забруднення опадами.

Допомагає видалити воду – спеціальна складова допомагає дрібним краплях води утворювати суспензії і емульсії, тим самим підвищується ефективність фільтрації палива паливним фільтром сепаратором.

Не містить спиртових складових – допомагає уникнути появи корозії і передчасного зносу деталей паливної системи.

Примітки

  1. Рекомендована пропорція присадка / паливо – 1: 500.
  2. Спосіб застосування – додати перед заправкою.
  3. Умови застосування – для досягнення максимального перемішування присадки з паливом температура присадки повинна бути не нижче -15 град. за Цельсієм.
  4. Умови зберігання – зберігати при температурі не нижче -17,8 град. за Цельсієм.

Всі присадки компанії Stanadyne сумісні один з одним, і навіть подвійна доза не призведе до негативного ефекту, але і не дасть подвійний вигоди.

Виробники двигунів і транспортних засобів, що схвалили продукцію компанії Stanadyne, рекомендують використовувати Performance Formula цілий рік, що дозволяє паливній системі Вашого двигуна мати надійний захист від проблем, пов’язаних з низькою якістю дизельного палива.

Stanadyne 43082 – 250 мл. (На 125 л. Палива)
Stanadyne 42748 – 500 мл. (На 250 л. Палива)

Вартість і наявність продукції ви можете відстежувати в онлайн каталозі https://b2b.ad.ua.
Зверніть увагу, на продукцію діє кількісна знижка!

5/5 - (2 votes)
Опубліковано в Новини