Меню Закрити

Фільтр сепаратор дизельний FUEL MANAGER, тонкого очищення та з підігрівом

Требования / свойстваFM 10 Series (рис. 1)FM 100 Series (рис. 2)FM 1000 Series (рис. 3)
Стандартное применениеЛюбой дизельный двигатель авто с диз двиг или установка с диз. двигателем
Стандартный размер двигателя (HP)До 200 HPДо 350 HPДо 600 HP
Макс топливный поток (включая обратку)190 л/час300 л/час600 л/час
Установка на двигательОКОКОК
Установка на рамуОКОКОК
Рабочая температура-40 °C до 120 °C
Разрежение / вакуумОКОКОК
Стандартное падение давления (на концах чистого фильтра)170 л/час
Максимальное рабочее давление (без прозрачной чаши для воды)(200 kPa)(413 kPa)(688 kPa)
Сажевый фильтрЭффективность до 99% @2 микронах (TR13353)
Сепарирование водыВсе Stanadyne фильтры покрыты специальным водоотталкивающим в-ом. До 98% эффективности.
Удаление воздухаНесколько опций для автоматической продувки воздуха обратно в бак.
Размер материала предфильтра, микронДиапазон 150, 30, или 10-microns
Размер материала окончательного фильтра, микронДиапазон 5 или 2-microns
Монтажный коллекторЛитой пластиковыйЛитой алюминиевыйЛитой алюминиевый
Система ―Key Track (рис. 4)Стандарт для всех серий FM10, FM100 & FM1000, Гарантирует установку только соответствующего элемента
Опции подсоединения топливных трубокПластиковый штуцер или зажимной буртОпции – резьба, ИЛИ металлический штуцер/зажимной бурт/ “быстр. зажим”
Общие установочные размеры (рис. 5)Ширина = 95mm Глубина = 101mm Высота = 150mm (самый малый), 230mm (самый большой)Ширина = 101mm Глубина = 105mm Высота =162mm (самый малый) 243mm (самый большой)Ширина = 187mm Глубина = 155mm Высота =224mm (самый малый 326mm (самый большой)
Опционные модули
Прозрачная чаша сбора воды (рис. 6)Многократного использования, прозрачная чаша FM10 & FM100 Дает возможность легкой визуальной проверки присутствия воды. Добавляет 70ml дополнительного объема для водыБольшая прозрачная чаша для FM1000 Дает возможность легкой проверки присутствия воды. Добавляет 350ml дополнит. объема для воды.
Электронный датчик обнаружения воды в топливе (рис. 7)Доступен для серий FM10, FM100 & FM1000. Выбор 12 вольт или 24 вольт. Выбор эл. Типа сигнала. · “Активный‖, полностью автономный к-т, включающий предупр. сигнал о необходимости осушать воду. Может устанавливаться OEM или модернизироваться. Выбор эл. Разъемов. · Альтернативная ―пассивная‖ версия, где эл. сигнал контролируется двигателем или автомобилем. ECU выполняет предупреждение. Доступен выбор эл. Разъемов.
Ручной насос подкачки (рис. 8)Доступен для серий FM10, FM100 & FM1000 Обеспечивает легкую продувку воздуха при 1-ом подкачивании или смене элемента
Электронный подкачивающий насос (рис. 9)Не доступен      12 вольт. 4 Amps. Макс. поток До 230 л/час Примечание: Необходимо настроить так, чтобы топливо фильтровалось до попадания в насос. Использует спец. элементНе доступен
Эл. Топливный подогреватель (рис. 10) Выбор – “верхняя загрузка” или “боковая загрузка”Не доступенВыбор 12 вольт или 24 вольт 100 или 150 watts Встроенный терм. переключатель12 вольт 200 или 300 watts Встроенный терм. переключатель
Подогрев с термальным перепускным клапаном (рис. 11)Спец. Конструкция монтажного коллектора есть для FM10 & FM100. Фильтр ―соединен‖ с трубкой обратки и использует горячее топливо для предотвращения парафинизации топлива в фильтре. Обеспечивает продувку воздуха обратно в бак
Индикатор замены фильтра (рис. 12)Есть для серий FM10, FM100 & FM1000. Механический визуальный индикатор или эл.выкл. показывает необходимость смены фильтра.

Компанія AD Diesel повідомляє про відновлення поставок фільтрів-сепараторів для дизельного палива від провідного виробника CLARCOR FUEL MANAGER (раніше STANADYNE FUEL MANAGER).

Універсальна система фільтрації дизельного палива

ДЛЯ КОЖНОГО ДИЗЕЛЬНОГО ДВИГУНА, ДЛЯ КОЖНОЇ МОДЕЛІ

Необхідність фільтрації палива та сепарування води для сьогоднішнього нового покоління дизельних паливних систем потребує надзвичайної ефективності, гнучкості, багатофункціональності та легкості у застосуванні без ризику витоку палива чи забруднення деталей.

Запатентований діапазон Stanadyne’s Fuel Manager®, з комбінацією паливного фільтра/сепаратора води, відповідає цим необхідним вимогам, системи Fuel Manager були визначені як оригінальне оснащення більш ніж 60 різними виробниками та використовуються на сотнях різних пристроїв, оснащених дизельними двигунами.

Доступні для легкових, середніх та вантажних автомобілів; та сільгосптехніки, промислового та морського застосування, є всі серії Fuel Manager, для відповідності будь-яким умовам.
Серія FM10 розроблена для дизельних двигунів зі швидкістю потоку палива до 50 US gallons/hr (190 л/год). Звичайний діапазон двигунів від 10 до 200 HP.

Серія FM 10 складається із пластикового монтажного колектора з набором різних фільтрових елементів, які “вкручуються” використовуючи властивості Stanadyne. Це гарантує, що тільки правильний елемент може бути встановлений у корпус, і гарантує користувачеві надійний захист від забрудненого палива.

Серія FM100 розроблена для дизельних двигунів зі швидкістю потоку до 80 US gallons/hr (300 л/год). Типовий діапазон двигунів від 50 до 350 HP.

Серія FM 100 складається з відлитого алюмінієвого монтажного колектора з вибором різьбових гнізд практично будь-якої конфігурації до розміру кільця ущільнювача M16 x 1.5. Швидкі “тисні” роз’єми також можуть бути передбачені, роблячи з’єднання паливних трубок швидким, легким і менш витратним. Інтерфейс фільтроелементів з колектором використовує запатентовану систему “Key Track”, яка, як і в серії FM 10, розроблена для гарантії того, що тільки правильний, оригінальний елемент може бути встановлений колектор.

Серія FM1000 розроблена для дизельних двигунів зі швидкістю потоку до 180 US gallons/hr (680 л/год). Типовий діапазон двигунів від 200 до 600 HP. Серія FM 1000 схожа на молодшого брата, серія FM 100.

Він складається з відлитого алюмінієвого монтажного колектора з вибором різьбових гнізд до розміру кільця ущільнювача M22 x 1.5. Інтерфейс фільтроелементів з колектором використовує запатентовану систему “Key Track”, як і серії FM 100.

Більш ніж 50-річний досвід Stanadyne у розробці, виготовленні та постачанні дизельних паливних систем клієнтам по всьому світу навчив нас, що водночас ймовірно єдиний найбільший ворог сучасних дизельних паливних систем.

У процесі ранніх розробок діапазону Fuel Manager було вирішено, що ВСІ фільтроелементи будуть сконструйовані і оброблені спеціальним водовідштовхувальним речовиною, щоб видаляти як воду ТАК і частинки. На додаток, Stanadyne розробила різноманітні стратегії, використовуючи запатентовані характеристики для автоматичного видалення повітря із паливної системи низького тиску, і продуючи його назад у паливний бак.

Фільтроелементи для застосування при PRE (або початковому очищенні) у фільтрах/сепараторах є в діапазоні:

  • 150-micron, оброблені поліамідом для видалення води та бруду.
  • 30-micron, покриті папером для видалення води та бруду.
  • 10-micron, покриті папером для видалення води та бруду.

Фільтроелементи для застосування при ОКАНЧАТОМ (або другому очищенні), або, якщо встановлено лише 1 фільтр, є в діапазоні:

  • 5-micron, покриті папером для видалення води та бруду.
  • 2-micron, покриті папером для видалення води та бруду.

Всі пристрої серії Fuel Manager сконструйовані, щоб дати максимальну гнучкість та легкість у використанні.

Усі вони відповідають найбільш затребуваним технічним специфікаціям будь-якого виробника паливних систем у світі.

Залежно від багатьох факторів, таких як робочі умови, доступне місце в транспорті, тип паливної системи на двигуні і т.д., Fuel Manager пропонує вибір додаткових універсальних хар-тик (є в цьому брошурі), більшість з яких можна встановити або на заводі або двигуні, не від’єднуючи паливні трубки.

Перегляньте інформацію в цій брошурі і, якщо є питання, зв’яжіться зі Stanadyne.

Компанія CLARCOR стала частиною групи фільтрації Parker Hannifin Corporation. Завдяки цьому надзвичайно взаємодоповнюючими поєднанню Parker входить в число провідних компаній по фільтрації в світі і є постачальником якнайповнішого пропозиції рішень та послуг в області фільтрації.

Clarcor Fuel Manager – це універсальна система фільтрації / водовідділенням води з дизельного палива.

Чому Fuel Manager?

Тому що системи фільтрації є одні з найбільш надійних на ринку, які перевірені часом. Потреба в фільтрації з відділенням води для сучасних паливних систем вимагає надзвичайно високої ефективності, гнучкості, простоти використання без ризику розливу палива і брудних частин. Запатентована компанією Clarcor серія Fuel Manager з комбінованим фільтром / водороздільники відповідає всім цим вимогам і використовується на різній техніці де встановлено дизельний двигун. Більше 60 виробників оригінального сегмента довіряють установці на конвеєр фільтруючі системи Fuel Manager, серед них: John Deere, Caterpillar, Sisu, Case, Ford, Volvo, Jcb, і багато інших.

Оценка post
Опубліковано в Новини

Пов’язані записи