Меню Закрити

Кодування Delphi C2i на платформі Sabre CRi

Компанія Hartridge повідомляє, що універсальне кодування Delphi C2i тепер доступно для обох стендів Sabre CRi Master і Sabre CRi Expert.

Ця означає, що будь-який з стендів Sabre Master або Expert тепер може бути безкоштовно оновлений для кодування інжекторів чотирьох найбільших виробників: Bosch, Denso, Continental і Delphi.

Швидкість тестування

Ключовим фактором успіху платформи Sabre CRi завжди була вимога дизельних сервісів до швидкості тестування без шкоди для точності, надійності і повторюваності.

Використовуючи запатентовану технологію замкнутого циклу управління Sabre і недавно запущену функцію синхронізації 1PPR, Sabre CRi Expert може повністю протестувати і закодувати форсунку Delphi C2i всього за 8 хвилин. Така висока швидкість тестування Sabre CRi Expert була досягнута завдяки перекомпонуванню програмно-апаратних засобів, з метою використання переваги високого гідравлічного потоку в поєднанні з вдосконаленим управлінням синхронізації впорскування 1PPR. Власники Sabre CRi Master також можуть насолоджуватися швидкістю тестування, але через менший гідравлічного потоку час кодування C2i становить близько 14 хвилин.

Оценка post
Опубліковано в Новини

Пов’язані записи