Меню Закрыть

ХХ Міжнародний Промисловий Форум – 2021

ХХ Міжнародний Промисловий Форум – 2021

Шановні пані на панове!

Запрошуємо вас відвідати ХХ Міжнародний Промисловий Форум – 2021, який відбудеться з 16 по 19 листопада 2021 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський пр-т, 15, ст. метро «Лівобережна»).

Будемо раді бачити Вас на нашому стенді № В06.1 і сподіваємося, що відвідування виставки буде для Вас всебічно корисним!

Міжнародний промисловий форум — найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих та визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.
Міжнародний промисловий форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.
Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.

У рамках форуму:

Міжнародні спеціалізовані виставки:

  • Металообробка (металообробні технології, обладнання)
  • УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання)
  • УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва)
  • УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали)
  • Гідравліка. Пневматика
  • Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників)
  • Автоматизація і робототехніка (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об’єктів промисловості)
  • Підйомно транспортне, складське обладнання
  • Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація)
  • Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони)

On-Line реєстрація:

Для реєстрації необхідно заповнити нижченаведену анкету відвідувача виставки.

До реєстрації приймаються лише анкети з усіма заповненими обов’язковими* полями.

Забороняється реєстрація декількох осіб на одну електронну адресу.

Якщо Ви не отримаєте протягом кількох робочих днів підтвердження реєстрації на вказану в анкеті електронну пошту, перевірте, чи був він вказаний вірно, та надішліть запит повторно.

https://www.iec-expo.in.ua/ua/vidviduvacham/online/prf

Оценка post
Опубликовано в Новости

Связанные записи