Меню Закрыть

Коробки відбору потужності (PTO)

Parker Chelsea є світовим лідером з виробництва коробок відбору потужності (PTO) для ринків грузових автомобілів та мобільної техніки. Клапани PTO спеціально розроблені для управління включенням і відключенням приводів PTO. Ці клапани можна монтувати як на шасі, так і на панелі, вони випускаються з з’єднувачами та трубками та повністю готові до монтажу.

Ми пропонуємо повну лінійку PTO

Серед пропонованих пристроїв: чавунні 6- і 8-болтові коробки відбору потужності, коробки з розподільчим або роз’єднуючим валом, з перемиканням передачі та з монтажом спереду. Їх відмінними рисами є пневматичні, кабельні, важільні або електричні варіанти перемикання, функція обмеження числа оборотів і фланці для безпосереднього або віддаленого монтажу на гідравлічні насоси, повітродувки, водяні насоси, насоси для перекачки матеріалів і на генератори.

Лінійка комплектів додаткового гідравлічного обладнання Parker Chelsea включає ємності з поліетилену, алюмінію і сталі, які можна встановлювати у вертикальному положенні, збоку або кріпити за допомогою скоб. З роликовими підшипниками і вбудованим розвантажувальним клапаном. Здатні працювати при тиску до 2500 фунтів на кв. дюйм (~175 бар) і забезпечувати витрату до 33 галонів в хвилину (125 л/хв) при швидкості 1200 об / хв.

Оценка post
Опубликовано в Комплектующие: гидравлика и пневматика

Связанные записи