Меню Закрити

Згибання гідравлічних труб

Гнучка гідравлічних труб

Гнучка гідравлічних труб є необхідністю, оскільки сучасні трубопрокатні підприємства випускають лише пряму продукцію. Тому організаціям, які використовують у своїх комунікаційних системах, доводиться вирішувати цю проблему самостійно.

Сучасні гідравлічні трубозгинальні верстати можуть допомогти у виконанні деяких видів згинальних робіт. При виборі такого верстата слід враховувати, як він влаштований та які технічні параметри необхідні для виконання конкретної роботи.

Наша компанія готова надати потрібне обладнання для реалізації вашого проекту.

AD Dieasel, Маючи репутацію виробника швидкої та точної роботи, ми є правильним вибором для будь-якої роботи, пов’язаної з гнучкою трубою. Наш досвід дозволяє нам однаково виконувати як великі замовлення, так і разові проекти.

Застосування вигнутих труб у гідравліці

Пневматичні та гідравлічні системи важко уявити без використовуваних у них вигнутих труб, які особливо цінні, коли інженерам необхідно вирішувати складні завдання в обмеженому просторі.

AD Diesel надає кваліфіковану допомогу у питаннях пневматичних та гідравлічних систем, спеціалізуючись на обробці традиційних труб із різних матеріалів для промислових підприємств середнього чи малого розміру.

Наші прецизійні трубозгинальні верстати управляються комп’ютером, тому ми можемо запропонувати нашим клієнтам високоякісні труби з нержавіючої сталі та інших металів.

Гідравлічні труби від ЕйДі Дизель Україна

  • Прецизійні труби з нержавіючої сталі, алюмінію, оцинкування та чорних сплавів;
  • Максимальна довжина труби 6 м;
  • Пропоновані діаметри 4-60 мм;
  • Серійне виробництво чи поодинокі замовлення;
  • З різними типами з’єднань, такими як кільця врізні і з’єднання за допомогою хомутів (тип F), зварні з’єднання Lok 37 і Lok 90.
  • Швидкі терміни постачання.
5/5 - (1 vote)
Опубліковано в Новини, Спецінструмент

Пов’язані записи