Меню Закрити

Проектування і виготовлення гідравлічних (масляних) станцій

Проектування і виготовлення гідравлічних (масляних) станцій

Маслостанції: принцип роботи, деякі напрямки застосування

Гідравлічна насосна станція – це пристрій або система, що перетворює різні види енергії, такі як електрична та механічна, у форму потоку рідини, а потім керує цим потоком.

Хоча всі маслостанції складаються із загального набору деталей – резервуара, насосного агрегату (насосно-рухової групи) та системи фільтрації, деякі з них можуть похвалитися додатковими функціями, яких немає в інших. Наприклад, деякі станції мають системи охолодження або підігріву робочої рідини перед тим, як вона потрапить у двигун вашого автомобіля.

Бак – це ємність для зберігання робочої рідини. На його поверхні встановлені система керування, різні датчики, виходи системи кондиціювання та заливні горловини.

Рідина подається до насоса трубами, які ведуть від нього через систему регулюючих клапанів і витратомірів до виконавчих механізмів.

Насосний агрегат складається з джерела приводу (механічний двигун, двигун внутрішнього згоряння або пневматичний двигун), самого насоса та будь-якого з’єднувального обладнання. Насос може бути занурений у рідину або встановлений поза резервуарами.

Система керування робочою рідиною може працювати вручну, автоматично або автоматизованою. Основне завдання алгоритму управління – забезпечити роботу виконавчих механізмів на основі вхідних даних від датчиків та пристроїв контролю користувача.

Це гідравлічна система для промислової машини чи водопостачання для простого домкрата.

В даний час важко знайти хоч одну галузь промисловості, в якій не використовувалися б гідравлічні приводи. Наприклад, гідравлічні станції (гідроприводи) широко використовуються в металургії, машинобудуванні, хімічній промисловості – ось лише деякі з них.

При виборі олії необхідно враховувати, як мінімум:

  • Потужність електродвигуна.
  • Режим роботи олії.
  • Витрата олії (продуктивність насоса)
  • Номінальний тиск у системі.
  • Об’єм бака.
  • Алгоритм роботи виконавчих механізмів.
  • Кількість трубопроводів, необхідне живлення виконавчих механізмів.
  • Температурний режим.

Виробництво АД Дизель складається з проектної групи, бази гідравлічного обладнання та необхідних гідравлічних пристроїв, власної служби постачання та адміністративних можливостей. Це дозволяє одночасно вибирати кілька типів/моделей під час кожної партії продукції для проектів, які цього вимагають.

Усі розроблені продукти проходять тестування та супроводжуються паспортом виробу. Клієнти отримують постійну підтримку відповідно до інструкцій з експлуатації. На всю нову продукцію надається гарантія.

Багаторічний досвід та майстерність команди AD Diesel дозволяє нам отримувати продукцію найвищої якості за розумними цінами, що відповідає всім прогресивним тенденціям у галузі систем гідравлічного приводу.

Наявність прямого виробничого майданчика дозволяє значно скоротити час на виготовлення та доставку. Зміни можуть бути швидко внесені відповідно до побажань замовника, а такі завдання як гарантійне або післягарантійне обслуговування вирішуються в порядку черги.

Наші спеціалісти можуть в короткий термін провести монтаж, регулювання та запуск гідравлічних систем, забезпечити гарантійне обслуговування цих робіт на етапі післягарантійного обслуговування.

Оценка post
Опубліковано в Комплектуючі: гідравліка та пневматика, Новини

Пов’язані записи