Меню Закрити

Шланг для мийки високого тиску – Купити в Україні

Які шланги найкраще підходять для промивання водою під високим тиском?

Шланг високого тиску – дуже універсальний інструмент, здатний видаляти всі види бруду набагато швидше. Вони неймовірно ефективні в цьому, а також можуть очищати поверхні, щоб вони залишалися бездоганними.

На що звернути увагу при покупці шланга для миття високого тиску:

  • Агрегований клас. Зараз кількість мийок високого тиску постійно збільшується, що дозволяє підібрати як побутові, так і промислові моделі у різному ціновому діапазоні. Побутовий агрегат має бути мобільним, тому не призначений для важкої роботи. Його можна транспортувати та використовувати для миття автомобілів, обробки будинків або інших легких робіт, таких як фасади.
  • Довжина шланга має вирішальне значення визначення того, який роботи можна використовувати шланг. Для миття автомобіля достатньо шланга завдовжки до 4 метрів. Для інших робіт, пов’язаних із садівництвом, вам знадобиться до 7 метрів.
  • Тиск води. Чим вище тиск, тим якісніше буде виконане прибирання.
  • За продуктивністю ці моделі можуть споживати від 350 до 400 літрів води за годину.
  • Зазвичай бак для миючих засобів знаходиться на насадці шланга, але в деяких моделях бак знаходиться в іншому місці.
  • Функція забору води. Якщо ви плануєте використовувати цей пристрій у місцях, де немає води, необхідно передбачити цей параметр.
  • Матеріал корпусу. Доступною ціною будуть мийки високого тиску із пластиковим корпусом. Цей матеріал дуже легкий, стійкий до вологи та ергономічний. Єдиним недоліком є ​​його крихкість.
  • Комплектація. При покупці мийки високого тиску важливо звернути увагу на які насадки пропонуються.

Таким чином, якщо вам потрібен шланг високого тиску – у нас є всі типи шлангів, які можуть вам знадобитися, відсортовані за ціною та якістю. Вам буде легко орієнтуватися, і ми прагнемо доступних цін.

Оценка post
Опубліковано в Комплектуючі: гідравліка та пневматика, Спецінструмент

Пов’язані записи